Boulevard op Stelten | The Foute Openingsfeest 2019-05-10T19:29:07+00:00

START :TIJD : 16.00 – 23:30 UUR

Snollebollekes . Luv
T-Spoon . Q-music Foute Uur

Henk Dissel . DJ Maurice
DJ Rene Vekerk

Met nog ruim 3 maanden te gaan kunnen wij als organisatie vol trots zeggen dat het (foute) openingsfestival Boulevard op Stelten in Harderwijk 100% gaat uitverkopen! De allerlaatste (fase) tickets zijn NU in de verkoop! Heb jij óf ken jij iemand die nog géén tickets heeft? TAG diegene hieronder en scoor ze vandaag nog via deze link: KAARTVERKOOP.

Dé foute openingsparty van de Boulevard in Harderwijk vindt plaats op 18 mei 2019 met optredens van o.a. Snollebollekes, DJ Maurice, LUV, T-Spoon, Q-music The Party en Henk Dissel!

Boulevard op Stelten

Dé Foute Openingsparty van de Boulevard in Harderwijk!

Harderwijk – Op zaterdag 18 mei 2019 opent de Boulevard van Harderwijk op spectaculaire wijze de opening van het nieuwe zomerseizoen met één groot fout openingsfeest genaamd: Boulevard op Stelten! Ga samen met je vrienden, collega’s of familie een avond compleet uit je dak op de leukste artiesten in een grote festivaltent midden op de boulevard! En guess what? Het thema is FOUT!

Niks is te gek deze avond. Van aprés ski tot de beste foute 90’s en van oude klassiekers tot de beste party-meezingers, het komt allemaal voorbij tijdens Boulevard op Stelten, de Foute Openingsparty!

Speciaal voor deze feestelijke opening heeft de organisatie een aantal topartiesten weten te boeken. Zo komt o.a. dé feest-act van dit moment Snollebollekes een spetterend optreden geven én hebben ze o.a. LUV weten te strikken. Luv maakt een grote comeback in 2019, maar in een nieuwe formatie. José Hoebee en Marga Scheide zullen de bühne op gaan met niemand minder dan Chimène van Oosterhout. Daarnaast staan ook T-Spoon, Henk Dissel, DJ Maurice en Q-Music de Party met het Foute Uur op de line-up.

Bij zo’n heerlijk (fout) festijn hoor natuurlijk ook een leuke verkleedpartij (overigens niet verplicht). Trek die foute outfits, leuke accessoires en verkleed kostuums maar uit de kast, want hoe fouter en gekker jij verkleed gaat, hoe leuker!

Trommel nu je vrienden op en zorg dat jij op zaterdag 19 januari je Early Bird tickets bemachtigd voor deze gigantisch Foute Openingsparty op de Boulevard in Harderwijk. Early Bird tickets kosten slechts €15,- (ex. Fee) en zijn zeer beperkt beschikbaar.